Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη


Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της «Από πάντα δίπλα σου», ετοιμάζει μια έκπληξη στο κέντρο της Αθήνας. Για δύο ολόκληρες εβδομάδες, από 20/3 έως 3/4, το Ταχυδρομείο Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη, ανοίγει τις πόρτες του στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή, φιλοξενώντας μια μεγάλη αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η καμπάνια αναδεικνύει όλους τους δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται από πάντα δίπλα μας για να μας στηρίζουν και να μας συμβουλεύουν και μας δίνει την ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ένα γράμμα στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα και να το ρίξουν στο ταχυδρομικό κουτί.Η ομάδα του Ταχυδρομείου θα αναλάβει να συλλέξει όλα τα γράμματα των επισκεπτών και θα τα αποστείλει στους παραλήπτες τους, σε ολόκληρη τη χώρα, χαρίζοντάς τους συγκίνηση και χαμόγελα.
Το Ταχυδρομείον ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά 12.00-20.00 και Σαββατοκύριακο 10.00-18.00.

Η αποστολή μηνυμάτων μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2109287707 και ώρα 9.00-18.00 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ygeiaspavlides.gr .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μπορείτε να στέλνετε κανονικά τα γράμματά σας μέχρι τις 20/04 μέσω του www.ygeiaspavlides.gr και η ομάδα του Ταχδυδρομείου θα φροντίσει να φτάσουν στους παραλήπτες σταδιακά. Καλή Ανάσταση!