Ζάπειο & ΝΟΤΟΣ

Το Ζάππειο και η NOTOS 2021, σημείο αναφοράς από την Παρασκευή 19/11 για τους λάτρεις της Ιστορίας, της Τέχνης και της Επικοινωνίας
 
Από την Παρασκευή 19/11 έως και την Δευτέρα 22/11 το Ζάππειο υποδέχεται την μεγάλη πανευρωπαϊκή έκθεση NOTOS 2021 που μέσω του Φιλοτελισμού αποκαλύπτονται οι ιστορικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Εκθέματα που αφορούν «Το Αλφαβητάρι της Ορθοδοξίας», την «Ταχυδρομική Ιστορία του Πόντου μέχρι το 1923», το γοητευτικά αναπάντεχο έκθεμα για την υπόδηση «Επί Ποδός», «Τα Οθωμανικά Ταχυδρομικά Γραφεία στην Ελλάδα», το «Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA» θα σας παρουσιάσουν λιγότερο γνωστές πτυχές μέσα από την συναρπαστική τους φιλοτελική «εικονογράφηση».
Στην έκθεση η διοργανώτρια της NOTOS 2021, η Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία – Ε.Φ.Ε θα βρίσκεται με Γραφείο Γνωριμίας και Ενημέρωσης για τους ενδιαφερόμενους και τα μέλη της.
Την Παρασκευή 19/11 θα κυκλοφορήσει το καλαίσθητο φυλλαράκι αφιερωμένο στην NOTOS 2021 όπου στο Ζάππειο θα σφραγίζεται
με την σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας.
Στην αίθουσα των «Πολυτίμων» ένας από τους αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές θα είναι το πλέον «ποθητό» και διάσημο παγκοσμίως Σολφερίνο, το λανθασμένο χρωματικά 40λεπτο που αποτελεί το «Χρυσόμαλλο Δέρας» όχι μόνον του Ελληνικού αλλά και του Παγκόσμιου Φιλοτελισμού.
Η NOTOS 2021 είναι μιά μεγάλη γιορτή για όλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *