Η 2η Συλλεκτική EXPO στην Δ.Ε.Θ

Η 2η Συλλεκτική  EXPΟ, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συλλεκτικής EXPO που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2023 (υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη των Φιλοτελικών Ενώσεων Θεσσαλονίκης, Βόλου και του οίκου δημοπρασιών ATTICA Αuctions), διοργανώνεται από Πέμπτη με Κυριακή 14-17/9/2023 με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο εμβληματικό Περίπτερο των Εθνών (Νο 6) κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στον ίδιο χώρο (Περίπτερο 6) από 09-17/09/2023 θα εκτεθούν σημαντικά συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τις Συλλογές».
Την οργάνωση έχει αναλάβει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ) σε συνεργασία με την εταιρεία MC Salonica ([email protected]).
Τα κύρια εκθέματα θα είναι γραμματόσημα, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, παλαιά βιβλία, νομίσματα, μετάλλια, παράσημα, παιχνίδια, βιβλία, ρολόγια, ντοκουμέντα, αρχειακό υλικό, δίσκοι βινυλίου, τηλεκάρτες, αλλά και κάθε είδους συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.
Επίσης, θα περιλαμβάνονται, τραπέζια και πάνελ για εκθεσιακή προβολή αντικειμένων, αλλά και τραπέζια καθαρά εμπορικά με αντικείμενα προς πώληση ή ανταλλαγή, σε ένα χώρο 2.800 τετραγωνικών μέτρων ενώ το κάθε περίπτερο θα έχει συνολικό εμβαδό 9 τετραγωνικών μέτρων.
Στην 2η Έκθεση Συλλεκτικών EXPO 2023 μπορούν οι Συλλέκτες να λάβουν μέρος ως εκθέτες ή ως επισκέπτες (πληροφορίες και κρατήσεις : 6945554722 & 6932838679).

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *