«Μεγάλες κεφαλές Ερμή ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» του Σταύρου Ανδρεάδη

Το 157 σελίδων πόνημα του συλλέκτη, μελετητή και κορυφαίου εκθέτη Σταύρου Ανδρεάδη με τίτλο αποτελεί μία σπουδαία πινακοθήκη όχι μόνον του σημαντικότερου ελληνικού γραμματοσήμου αλλά και του επιδραστικότερου στον διεθνή φιλοτελισμό.

 

Αναμφισβήτητα η δήλωση του συγγραφέα ότι το λεύκωμα είναι προϊόν «της αγάπης του» για τις Μ.Κ.Ε επαληθεύεται μέσα από τις εκλεκτικές τεχνικές προδιαγραφές, την υψηλής αισθητικής παρουσίαση καθώς και το έγκυρο περιεχόμενο του εξαιρετικού αυτού εικονογραφημένου, ερμηνευτικού λεξικού των Μ.Κ.Ε και συνακολούθως περιποιούν τιμή στο επιφανέστερο ελληνικό γραμματόσημο, και εκ των κορυφαίων κλασσικών παγκοσμίως.

 

Το σχήμα 25×35,5εκ. του λευκώματος, το υψηλής ανάλυσης σκανάρισμα των 1144 Μ.Κ.Ε με προσεκτική και ακριβή βελτιστοποίηση των εικόνων καθώς η παρουσίαση τους σε μεγένθυση 50% με βάση την κωδικοποίηση του καταλόγου «Hellas», σε συνδυασμό με την πολύχρονη και συστηματική μελέτη του συγγραφέα προσφέρουν έναν στιβαρό οδηγό ναυσιπλοΐας στους θιασώτες-περιηγητές του συναρπαστικού και γοητευτικού ωκεανού των Μ.Κ.Ε από έναν επιδέξιο και δοτικό θαλασσοπόρο που μοιράζεται τις γνώσεις του.

 

Η διανομή σε συλλέκτες της δωρεάν αυτής έκδοσης πραγματοποιήθηκε από τον Οίκο Δημοπρασιών «Α. Καραμήτσος».

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *