ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ: Ταχυδρόμος για πέντε μήνες στην Ανταρκτική. Μια εμπειρία ζωής!

(Από  το BBC News στις 5 Απριλίου και τα FEPA News).

Μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση (η Uk Antarctic Heritage Trust) αναζητά ανθρώπους, που θα θελήσουν να περάσουν πέντε μήνες στην Ανταρκτική, προκειμένου  να διευθύνουν το πιο απομακρυσμένο ταχυδρομείο στον κόσμο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και γνώση των συνθηκών ζωής στην περιοχή. Θα επιφορτιστούν με τη λειτουργία του καταστήματος δώρων και του ταχυδρομείου, καθώς επίσης τη διεξαγωγή καταμέτρησης πιγκουίνων, ως μέρος των προσπαθειών για την προστασία της αποικίας πιγκουίνων Gentoo. Η ομάδα θα φροντίσει επίσης τα αντικείμενα και το μουσείο μέσα στο Bransfield House  (εγκατάσταση της Οργάνωσης στην περιοχή).

Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για το ρόλο μπορούν να το κάνουν στην ιστοσελίδα του UKAHT, με την τελική προθεσμία τα μεσάνυχτα τη Δευτέρας 25 Απριλίου. Όσοι επιλεγούν θα εκπαιδευτούν μια εβδομάδα στο Cambridge τον Οκτώβριο του 2022, πριν αναχωρήσουν για την Ανταρκτική αργότερα μέσα στο έτος, όπου θα ζήσουν και θα εργαστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *